Antrekk 26.02.13

Jeg liker at det nesten er som et utendørs studio oppe på taket når sola skinner. Det passer meg utrolig godt! Det eneste som er litt dumt er at folk pleier å feste der oppe, så det ligger sigarettsneiper, knust glass, flasker og søppel der oppe hele tiden. I dag fant jeg til og med en brukt kondom der... Ikke det at jeg gikk rundt å lette etter den, men den lå liksom midt i synsfeltet når jeg kom ut døra. Æsj, sier jeg bare!

Vi hadde bare halv dag på skolen i dag, så da jeg kom hjem brukte jeg god tid på å nyte sola og ta antrekks-bilder til dere. Det var så herlig og varmt der oppe. Håper dere liker bildene også! I morgen har jeg faktisk fri fra skolen, så da skal jeg i et møte(kommer tilbake til om hva), og jobbe litt mer bloggen. Jeg tenkte også å prøve å få skrevet noen jobbsøknader. Det er så kjedelig å hele tiden måtte uroe over om pengene strekker til, spesielt på starten av hvert skolesemester siden Lånekassa ikke støtter hele semesteravgiften, bare deler av den. Noen andre som sliter med dette og synes det er teit?

Uansett, hva synes du om antrekket?

Genser og solbriller: H&M // Hals og bukse: Gina Tricot // Sko: Bianco

- Aversano

Stikkord:

4 kommentarer

Hanna Gjerholm Moe

26.02.2013 kl.14:48

Så sinnsykt kult :D!

Aversano

26.02.2013 kl.15:03

Hanna Gjerholm Moe: Tusen takk, jeg er veldig fornøyd :)

Andrea Lie

26.02.2013 kl.15:07

Fint antrekk ! :)

Aversano

26.02.2013 kl.15:19

Andrea Lie: Takk!

Skriv en ny kommentar

Aversano

Aversano

22, Mandal

På bloggen min kan du lese om meg, hva jeg gjør og hva jeg interesserer meg for. I korte trekk: mote, sminke, hund, fotografi og annet dill dall. Alle bildene på bloggen er produsert av meg. Venligst ta kontakt på epost hvis du ønsker å bruke bildene eller, det skulle være noe annet. Epost: aversanoblogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits