Borddekorasjon

I går var jo hele familien her for å feire min bursdag, så da måtte bordet pyntes. Jeg synes det er veldig moro å pynte bord og dekke det fint til gjestene kommer. Jeg rett og slett koser meg med det. Bruker lang tid og sjekker flere ganger om alle tallerkner og glass står på linje. Det er kanskje litt galskap å legge så mye tid på et bord, men det er faktisk viktig for meg. Det er jo tross alt der hele kvelden foregår når det er voksen-middag. Vi spiser der, drikker der og sitter der å snakker om alt og ingenting i flere timer. Da er det jo viktig å ha noe pent å se på!

Bordet jeg gikk for var et veldig enkelt bord inspirert av vinteren og februar-måned. Jeg ville ha lyse farger, men samtidig et litt varmt preg. På bordet har jeg brukt kubbelys, kvister med gåsunger, bånd og en blomsteroppsats. Det kommer noen innlegg etter dette hvor jeg viser hvordan jeg har laget de forskjellige tingen.

Hva synes du om bordet?

- Aversano

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Aversano

Aversano

22, Mandal

På bloggen min kan du lese om meg, hva jeg gjør og hva jeg interesserer meg for. I korte trekk: mote, sminke, hund, fotografi og annet dill dall. Alle bildene på bloggen er produsert av meg. Venligst ta kontakt på epost hvis du ønsker å bruke bildene eller, det skulle være noe annet. Epost: aversanoblogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits