Ny header

Endelig har jeg klart å få satt meg ned å laget en header. Det har jo vært noe der oppe siden jeg fikk det nye designet, men bare skrift ble litt kjedelig i lengden. Nå er det både skrift og bilder av meg der. Woho! Nå kan alle se hvem jeg er selvom det ikke er noen bilder av meg i innlegget de leser. Check me out! Hehe, neida.

Føler designet kommer mer sammen nå som headeren er på plass! 

Likte du headere? Bedre enn den forrige?

NY:

GAMMEL:


- Aversano

3 kommentarer

Sandra

07.03.2013 kl.18:23

Hei, du! Kjempefin blogg du har, du får stå på videre med det flotte arbeidet med bloggen din, har du sett resultatene på hvor flotte bildene dine blir? Meen forresten. Jeg har nettopp publisert et innlegg på bloggen min om hodepynten min .. og kunne trenge litt hjelp! For hva synes DU om den? Er den stilig eller rar? Kan du sende en kommentar på bloggen min og si hva du mener?

Jenny

07.03.2013 kl.18:24

Så fiiint! <3

Aversano

07.03.2013 kl.18:27

Jenny & Karthii: Takk!

Skriv en ny kommentar

Aversano

Aversano

22, Mandal

På bloggen min kan du lese om meg, hva jeg gjør og hva jeg interesserer meg for. I korte trekk: mote, sminke, hund, fotografi og annet dill dall. Alle bildene på bloggen er produsert av meg. Venligst ta kontakt på epost hvis du ønsker å bruke bildene eller, det skulle være noe annet. Epost: aversanoblogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits