Paradise Hotel

Nå er det ikke mange minuttene til premieren på Paradise Hotel begynner. Det er faktisk første gang jeg har planlagt å se en episode med PH, vanligvis ser jeg dem bare hvis og når jeg har tid. Grunnen til at jeg har planlagt å se PH denne sesongen er fordi min kjære venninne Ariel er med som deltaker. Hvis du har fulgt bloggen min en stund har du nok sett henne før, vi har stadig fotoshoots sammen. Ariel har også preget forsiden av Vi Menn og OMEGA.no så hun er vant med å vise seg frem. Blir spennende å se hvordan hun blir fremstilt på tv. Klipping kan gjøre så mangt, så for oss som kjenner henne blir det spennende å se om hun er lik på tv som i virkeligheten.

Jeg har faktisk visst at hun skulle være med helt siden romjula, så dere kan si det sånn at jeg har gledet meg en god stund nå! Uheldigvis for meg har jeg mistet TV3 på tven, men redningen er at episoden kommer ut på nettet. Gleder meg skikkelig jeg!

Du kan se portrettintervjuet med Ariel HER!

Noen flere som skal følge med på Paradise Hotel i kveld?

- Aversano

2 kommentarer

Hanna Gjerholm Moe

11.03.2013 kl.21:41

Synes det er utrolig morsomt å se på :D

Celine

11.03.2013 kl.21:47

Jaaa:d Åhh hun er så utrolig pen!

Skriv en ny kommentar

Aversano

Aversano

22, Mandal

På bloggen min kan du lese om meg, hva jeg gjør og hva jeg interesserer meg for. I korte trekk: mote, sminke, hund, fotografi og annet dill dall. Alle bildene på bloggen er produsert av meg. Venligst ta kontakt på epost hvis du ønsker å bruke bildene eller, det skulle være noe annet. Epost: aversanoblogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits