hits

Au, æsj, årh...

Åh, så trøtt og ødelagt jeg føler meg nå! Gårsdagen ble en altfor lang dag, med litt for mye jobbing. Jeg hadde kamera i hendene i 14 timer i går, med bare noen små pauser inni mellom. I en alder av 21år har jeg enda ikke lært meg å begrense meg selv og ikke si ja til alt, men man må jo ha litt action i hverdagen også. Så får man heller ta konsekvensene når de kommer. 

Jeg våknet med ei vond hofte og skuldre av stål til morgenen i dag - ikke spesielt deilig må jeg si! Hofta har løsnet litt nå som jeg har vært ute å gått så mye, men skuldrene er stive enda. Får prøve å myke dem opp litt med massasje senere. Har man vondt i skuldrene følger smerter i både hode og resten av kroppen, så det er bare å prøve å bli kvitt problemet så fort som mulig! Håper en kveld med avslapping hjelper på kroppen, trenger litt restutisjon nå!

Dagen i dag har også bestått av filming til reklamefilmen. Vi fikk dessverre ikke gjort alt vi skulle i dag, men forhåpentligvis blir vi ferdig med det i løpet av uka. Det må vi! Nå skal jeg lage meg en kopp med kakao, pakke meg inn i dyna og se Paradise Hotel fra i går. Fikk jo ikke sett den siden jeg var på konserter for å ta bilder. Senere må også de redigeres, så da blir det pizza, Idol og bilderedigering.

Hva skal du i kveld? Har du hatt en fin dag?

- Aversano

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar