Slappfisk Aversano

Wow, denne dagen er brutal ass! Gleder meg skikkelig til å legge meg i kveld, til tross for at jeg sov en liten halvtime nå nettopp. Kunne sikkert sovnet i 6-tida og sovet hele natta, men jeg bare må få med meg Idol, Nytt på Nytt og Senkveld før helga begynner. Det er liksom ikke det samme å se det i reprise på en annen dag.

I tillegg har jeg jo endel bilder jeg må få redigert i løpet av kvelden og morgendagen. Kan like så godt få det gjort med en gang sånn at det ikke begynner å hope seg opp, det er så demotiverende. Jeg vet jo at jeg har tre shoots på søndag, så da vil jeg være kvitt de to jeg har liggende. Logisk? Ja, vil jo si det!

Nå gleder jeg meg til å spise litt pizza og kose meg med sjokolade og Pepsi Max. Får alltid så lyst på junkfood når jeg er trøtt, hehe. Ikke bra, men jaja, får trene det bort igjen en dag!

Ha en god kveld videre alle sammen!
- Aversano

2 kommentarer

stayyoung

16.03.2013 kl.13:37

Kjempe fin blogg du har!:) Ser du har så fin header. Har du laga den selv?

Kan du lage en header til oss? :D

Aversano

16.03.2013 kl.17:05

stayyoung: Tusen takk! Ja, den har jeg laget selv. Kan helt sikkert lage en header til dere også, men da må dere sende meg noen bilder som dere kunne tenke dere å ha i headeren. Dere kan sende dem til meg på mail: aversanoblogg@gmail.com

Skriv en ny kommentar

Aversano

Aversano

22, Mandal

På bloggen min kan du lese om meg, hva jeg gjør og hva jeg interesserer meg for. I korte trekk: mote, sminke, hund, fotografi og annet dill dall. Alle bildene på bloggen er produsert av meg. Venligst ta kontakt på epost hvis du ønsker å bruke bildene eller, det skulle være noe annet. Epost: aversanoblogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits