Vårmarked på Tou Scene

Som jeg nevnte i forrige innlegg har jeg vært på vårmarked i dag. Det var mange folk som hadde møtt opp både for å se og for å selge. Det luktet vaffler i hele gata ned til Tou Scene. Nam nam. Markedet var innendørs siden det blåser noe helt villt her i dag. 

Det var morsomt å se både de brukte tingene folk solgte, og ting de hadde laget selv. Det var både smykkeboder, strikkeboder, cupcakesbod og kunsterboder. Mye forskjellig med andre ord. En ting som jeg syntes var litt morsomt var å se alle tingene som var fra Ebay i de forskjellige bodene. Jeg er jo ganske godt kjent med hva som finnes av saker og ting på Ebay, så det var morsomt å se at andre også har tenkt i samme retning som meg. Jeg selger jo ikke tingene jeg kjøper på Ebay videre, men det gjør altså andre. Så det kan jo være en liten tankevekker når man er på slike marked, for det er jo noen som priser tingene sine veldig høyt. Greit nok at det er håndlaget, men når tingene som er brukt til å lage tingen bare koster 20kr er det ikke verdt å betale mange hundre kroner for det.

Hva har du brukt søndagen din til?


- Aversano

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Aversano

Aversano

22, Mandal

På bloggen min kan du lese om meg, hva jeg gjør og hva jeg interesserer meg for. I korte trekk: mote, sminke, hund, fotografi og annet dill dall. Alle bildene på bloggen er produsert av meg. Venligst ta kontakt på epost hvis du ønsker å bruke bildene eller, det skulle være noe annet. Epost: aversanoblogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits