Reklamefilm, trening og sexy jenter

Da var vi endelig ferdig med innspillingen av reklamefilmen vår. Det tok oss tre dager å få til, men nå tror jeg vi har både det vi trenger av klipp og litt til. Helt utrolig å tenke på at vi har brukt tre dager på å spille inn noe som skal vare i 30 sekunder, mens når vi holdt på med musikkvideoen tok det bare en og en halv dag. Men den ble jo ikke så veldig bra heller, så det er kanskje ikke så rart. Vi har lært av våre feil for å si det på den måten.

Nå skal jeg snart ut å trene igjen, må få gjort det mens jeg endelig har muligheten. Ble ikke så mye trening forrige uke da det var mye å gjøre og jeg var helt kake når dagene var over. Vanligvis trener jeg på kveldene, men i dag tenkte jeg å ta ei økt i sola. Det tror jeg blir deilig! Må bare se ferdig en dokumentar først. Dokumentaren heter "Alltid sexy" og ligger på NRK sine nettsider. Den handler om det enorme sex-fokuset samfunnet vårt har skapt, og hva det gjør med den nye generasjonen. Ganske interressant, spesiellt for meg som er fotograf. Hovedbudskapet er vel at man ikke kommer noen vei her i livet hvis man bare konsentrer seg om å være sexy, man må ha litt hjerne også. Det er en liten tankevekker og en ganske ok dokumentar. Hvis du vil se den så finner du den HER!

Hva har du gjort i dag? Vært på skole/jobb?- Aversano

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Aversano

Aversano

22, Mandal

På bloggen min kan du lese om meg, hva jeg gjør og hva jeg interesserer meg for. I korte trekk: mote, sminke, hund, fotografi og annet dill dall. Alle bildene på bloggen er produsert av meg. Venligst ta kontakt på epost hvis du ønsker å bruke bildene eller, det skulle være noe annet. Epost: aversanoblogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits