Antrekk 20.03.13

Det begynner å bli en god stund siden jeg har blogget antrekk nå, så nå var det sannelig på tide! Jeg som hadde planlagt flotte antrekk hele forrige uke, også fikk jeg ikke brukt dem. Jeg var jo som dere vet i skogen i flere dager, så da er det ikke akkurat aktuelt å gå med hæler og stramme jeans. Følte meg ikke akkurat spesielt fin de tre dagene, men det gav meg også ny inspirasjon til å begynne å dulle meg litt mer. Jeg har bestemt meg for å begynne å gjøre mer med håret enn jeg har pleid å gjøre. Vanligvis retter jeg det bare også henger det bare der. Det er jo litt kjedelig. Det finnes jo så mange enkle og fine frisyrer der ute, så hvorfor ikke teste dem ut og utvide repetoaret? Jeg synes hvertfall det var en smart idé!

I dag begynte jeg med en ganske enkel fristyre, men likevel en som jeg ikke har prøvd før. Jeg har alltid misunnet jenter med tykt hår som kan ha det i en liten hale bak, mens jeg som har tynt hår ser ut som jeg nesten ikke har hår på hodet når jeg gjør det. Så nå har jeg lært meg å lage samme frisyren bare med hårnåler så det ser ut som jeg har masse hår på hodet. En god start på hår-prosjektet mitt med andre ord!

Synes om antrekket?

Jakke: H&M // Hals, genser, skjorte og bukse: Gina Tricot // Sko: Converse

- Aversano

2 kommentarer

Tran Nguyen

20.03.2013 kl.17:12

så fiiint! Utrolig fin genser!

xx

Aversano

20.03.2013 kl.19:08

Tran Nguyen: Takk :)

Skriv en ny kommentar

Aversano

Aversano

22, Mandal

På bloggen min kan du lese om meg, hva jeg gjør og hva jeg interesserer meg for. I korte trekk: mote, sminke, hund, fotografi og annet dill dall. Alle bildene på bloggen er produsert av meg. Venligst ta kontakt på epost hvis du ønsker å bruke bildene eller, det skulle være noe annet. Epost: aversanoblogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits