Antrekk 21.03.13

Endelig har jeg fått kommet meg hjem og summet meg litt. Fått bilder har jeg også gjort. Flink pike med andre ord. Jeg har egentlig vært hjemme en stund, men det var så mange ting jeg følte jeg måtte få gjort før jeg kunne sette meg ned på dataen. Hele leiligheten har vært full av tøy som har hengt til tørk over natta, så da måtte jeg brette det og ellers bare rydde litt. Klarer ikke å slappe av hvis jeg ser det er noe som må gjøres. Egentlig burde jeg tatt oppvasken også, men det er så kjedelig, også har jeg ikke spist middag enda. Satser på det frister litt mer å gjøre det etter jeg har spist. Lite sannsynlig, men man kan jo håpe!

Nå skal jeg lage ferdig headeren til Ariel som nettopp har begynt å blogge igjen. Hun har vel blogget i to eller tre dager nå og allerede ligger hun på 15.plass på topplista. Det er ganske sykt å tenke på! Hadde det bare vært så enkelt for alle oss andre som blogger også, hadde det vært en moro verden! Neida, jeg unner henne plassen og synes det er morsomt å lese bloggen hennes. Hvis du også vil sjekke ut bloggen til selveste Ariel fra Paradise Hotel finner du den HER!

Synes om antrekket?Genser og bukse:
Gina Tricot // Øredobber og solbriller: Husker ikke // Neglelakk: H&M // Sko: Converse

- Aversano

4 kommentarer

Renate

21.03.2013 kl.20:40

Digget antrekket ditt :) så pent

Aversano

21.03.2013 kl.21:22

Renate: tusen takk!

Ariel

22.03.2013 kl.14:36

Fina miiii<3

Aversano

22.03.2013 kl.17:59

Ariel: <3

Skriv en ny kommentar

Aversano

Aversano

22, Mandal

På bloggen min kan du lese om meg, hva jeg gjør og hva jeg interesserer meg for. I korte trekk: mote, sminke, hund, fotografi og annet dill dall. Alle bildene på bloggen er produsert av meg. Venligst ta kontakt på epost hvis du ønsker å bruke bildene eller, det skulle være noe annet. Epost: aversanoblogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits