Kveldskos

Noen ganger må det være lov til å kose seg litt ekstra med ei skål is, eller i mitt tilfelle er det en kopp. Jeg har av en eller annen grunn lagt meg til vane å spise ut av kopper i stede for skåler, men det er sikkert siden jeg ikke har små skåler, jeg har bare store dype tallerkner. Det er mye koseligere å spise ut av en kopp synes jeg!

Uansett, som jeg nevnte i forrige innlegg hadde jeg ryddet endel i leiligheten i dag, men ikke tatt oppvasken. Nå er der imot oppvasken tatt og jeg kan slappe helt av. Akkurat nå sitter jeg å ser på Torsdag kveld fra Nydalen, men når det er ferdig skal jeg selvfølgelig se ukas siste episode av Paradise Hotel. Det er rart hvor avhengig man kan bli av et program! Men det er jo morsomt også da. Det trigger liksom den "nysgjerrige nabo"-sansen i en. For man sitter jo faktisk å spionerer på disse menneskene. Heldigvis er det frivillig og de vet om det. Ellers ville det vært ganske crepy!

Hva har du gjort i kveld?- Aversano

4 kommentarer

Victoria Ki

21.03.2013 kl.22:23

Kjempe fin blogg! ser du bruker mye tid på den, fine bilder og innlegg du poster!du er veldig pen også ! Dette blir bra, keep going! :D (Fast leser)

Men jeg lurte på en ting, jeg har nettopp lagt ut en innlegg på bloggen min, og lurte på om du kunne lagt igjen en kommentar på det siste innlegget mitt, og skrive hva du syns om bloggen min og innlegget? Hadde satt veldig pris på det! og blir allti glad for tips :D har også LINKERUNDE du må gjerne melde deg på! lykke til videre med den fantastiske bloggen, og ha en fin dag videre <3

Lilli

21.03.2013 kl.22:42

Så godt ut! :)

Marianne

21.03.2013 kl.23:37

Hei! Sinnsykt flott blogg altså!!! Lurte på om du hadde lyst til å delta i konken jeg har lagt inn her <3 (Har ikke blogg nemlig!) Håper du vinner!!!

Aversano

22.03.2013 kl.13:51

Lilli: Det var veldig godt!

Skriv en ny kommentar

Aversano

Aversano

22, Mandal

På bloggen min kan du lese om meg, hva jeg gjør og hva jeg interesserer meg for. I korte trekk: mote, sminke, hund, fotografi og annet dill dall. Alle bildene på bloggen er produsert av meg. Venligst ta kontakt på epost hvis du ønsker å bruke bildene eller, det skulle være noe annet. Epost: aversanoblogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits