Antrekk 22.03.13

Uff, jeg sovna visst på sofaen for noen timer siden. Jeg var helt kake, men nå begynner energien å komme tilbake. Så det var absolutt verdt å kaste bort noen timer på. Nå har jeg hvertfall energi til å ta bilder til langt på natta i kveld. I forbindelse med Spellemannsprisen har endel steder i Stavanger arrangert konserter med forskjellige artister. Jeg skal på Tou Scene å ta bilder av blant annet Vinni og to lokale band. Så det kan jo bli spennende. Denne gangen skal også Joachim der å ta bilder, så da er jeg ikke alene med å rundt med kamera og knipse som en gal.

Anyways, utrolig deilig at det er fredag og jeg kan slappe helt av. Likevel litt kjipt at jeg ikke får sett Nytt på Nytt og Senkveld i kveld. Jeg får se det i reprise i morgen og på søndag. Jeg får hvert fall med meg Idol, så det er jo ikke så værst bare det.

Har du noen koselige planer for fredagskvelden? Synes om antrekkt?

Jakke: ONLY // Topp: Bik Bok // Bukse og smykke: Gina Tricot // Sko: Converse

- Aversano

4 kommentarer

tbng

22.03.2013 kl.17:32

fin antrekk <3

Amalie Engelsen

22.03.2013 kl.17:46

Kjempefint antrekk og fine bilder!

Aversano

22.03.2013 kl.17:59

tbng: Takk!

Aversano

22.03.2013 kl.17:59

Amalie Engelsen: Tusen takk!

Skriv en ny kommentar

Aversano

Aversano

22, Mandal

På bloggen min kan du lese om meg, hva jeg gjør og hva jeg interesserer meg for. I korte trekk: mote, sminke, hund, fotografi og annet dill dall. Alle bildene på bloggen er produsert av meg. Venligst ta kontakt på epost hvis du ønsker å bruke bildene eller, det skulle være noe annet. Epost: aversanoblogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits