Antrekk 30.03.13

Årh, dette innlegget skulle egentlig vært publisert for lenge siden, men så fant jeg selvfølgelig ikke kabelen til kamera og da ble det ingen bilder. Må jo ha bilder i et innlegg, ellers blir det ufattelig kjedelig. Etter min mening i hvert fall. Etter å ha lett etter kabelen en god stund fant jeg den, så da ble det bilder allikevel. Hurra!

Dagen i dag har egentlig vært ganske herlig. Det har vært sol og varme så jeg følte for å dra på meg noen lyse bukser for å få litt sommerfølelse, men så var det ganske kjølig vind så jeg måtte ty til noe litt tykt oventil. Faktisk har jeg på meg to gensere; en tynn og en deilig stor strikket genser. Eller det er vel mer en cardigan eller noe sånt ettersom den ikke kan lukkes. Men den er hvertfall veldig deilig! Hadde nesten glemt at jeg hadde den, men så fant jeg den i en skuff på rommet. Det må være den største gleden ved å komme hjem, gjenoppdage klærne mine. Hehe.

Nå er det hvert øyeblikk klart for lammestik her i huset. Det dufter deilig! Håper alle har en fortsatt fin påskeaften!

Likte du antrekket?

Gensere: Gina Tricot // Bukse: Bik Bok // Solbriller: Bik Bok

- Aversano

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Aversano

Aversano

22, Mandal

På bloggen min kan du lese om meg, hva jeg gjør og hva jeg interesserer meg for. I korte trekk: mote, sminke, hund, fotografi og annet dill dall. Alle bildene på bloggen er produsert av meg. Venligst ta kontakt på epost hvis du ønsker å bruke bildene eller, det skulle være noe annet. Epost: aversanoblogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits