I natt kom valpene

I natt kom endelig valpene til Sassy. Jeg har gått å ventet kjempe spent i over en uke nå, helt paranoid på om det hadde skjedd noe eller ikke. Så mobilen har vært tett på kroppen denne uka og Facebook har blitt sjekket hyppig. Men i går kom de altså. Første valp rundt halv 10 på kvelden, og siste nærmere halv 3. Det ble fire skjønne valper, en hannhund og tre tisper. Gleder meg masse til å møte dem i mai. Innen den tid har de jo åpnet øynene og vokst seg tjukke og gode, så de blir litt anderledes enn de er nå. Men spør du meg blir de bare søtere og søtere jo eldre dem blir. Sassy for eksempel er mye søtere nå enn når hun var valp. Hun hadde så stort hode når hun var liten, mens nå har hun vokst mer inn i det.

Gleder meg til å se hvordan de utvikler seg videre, og jeg er så heldig at jeg har en oppdretter som oppdaterer både meg og de som måtte være interressert i valpene ganske hyppig. Facebook er en fin ting, virkelig! Jeg skal selvfølgelig oppdatere dere her på bloggen også når jeg får vite noe mer. Enn så lenge har jeg fått et bilde av alle de søte valpene, bare noen timer gamle. De kommer nok til å ha en topp oppvekst. I tillegg til de fire valpene til Sassy, kom det også fire valper til denne helga, så det blir nok liv og røre på Kennel Glæfsebo fremover!

Gratulerer med flotte valper til Sassy, Bibbi, Per og Wenche!


- Aversano

5 kommentarer

Linn - Hund, foto og hverdag

31.03.2013 kl.12:49

Så nydelige =) Skjønner godt du gleder deg til å møte dem :)

Luna

31.03.2013 kl.12:54

Så søte! Elsker valper :) Kankje du kan spøre noke i spørsmålsrunden min??

beautybaby

31.03.2013 kl.12:59

Så skjønne!!

mammabloggenwa

31.03.2013 kl.13:02

Så utrolig søte valper! Du har masse å glede deg til :)

benedictetherese

01.04.2013 kl.02:51

Søte :)

Skriv en ny kommentar

Aversano

Aversano

22, Mandal

På bloggen min kan du lese om meg, hva jeg gjør og hva jeg interesserer meg for. I korte trekk: mote, sminke, hund, fotografi og annet dill dall. Alle bildene på bloggen er produsert av meg. Venligst ta kontakt på epost hvis du ønsker å bruke bildene eller, det skulle være noe annet. Epost: aversanoblogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits