Antrekk fra mars

Åhoi, allerede april! Tiden flyr jo av sted. Om ikke lenge til er det sommerferie, deilig! Gleder meg masse til det blir varmt i lufta. Jeg føler at sånn som det er nå er litt lureri. Det ser så varmt ut når sola skinner utenfor vinduet, men så er det egentlig skikkelig kaldt ute. No good... La det bli varmere!

Som jeg pleier tenkte jeg å lage et sammendrag av antrekkene fra den forrige måneden. Det ble ikke så mange antrekk som jeg hadde håpet ettersom det gikk mange dager vekk til skogstur og for ikke å glemme ferien hvor jeg egentlig bare gikk rundt i arbeidstøy. Det er jo ikke akkurat spennende å se, så da lot jeg heller være. Men det ble altså noen antrekk. Og, ikke for å skryte av meg selv, men jeg synes antreksbildene mine er blitt mye bedre i det siste. Før var nesten alle uskarpe fordi jeg ikke klarte å få kamera til å fokusere på meg, men nå har jeg funnet en teknikk som funker bra. I tillegg har jeg blitt litt forelsket i hvite bakgrunner, så det ble endel av dem på slutten av måneden. Klærne "popper" liksom litt mer på hvitt en på noe annet.

Hvilket antrekk likte du best?


- Aversano

6 kommentarer

Kristine

01.04.2013 kl.13:12

NYYYDELIGE BILDER SØTA :-)

Maria Volpe

01.04.2013 kl.13:34

Det øverste var fint! : )

Ida og Maria

01.04.2013 kl.15:54

du har fin kle smak :D

Aversano

01.04.2013 kl.17:49

Kristine: Tusen takk!

Aversano

01.04.2013 kl.17:49

Maria Volpe: Takk!

Aversano

01.04.2013 kl.17:49

Ida og Maria: Takk, det var hyggelig å høre :)

Skriv en ny kommentar

Aversano

Aversano

22, Mandal

På bloggen min kan du lese om meg, hva jeg gjør og hva jeg interesserer meg for. I korte trekk: mote, sminke, hund, fotografi og annet dill dall. Alle bildene på bloggen er produsert av meg. Venligst ta kontakt på epost hvis du ønsker å bruke bildene eller, det skulle være noe annet. Epost: aversanoblogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits