Antrekk 03.04.13

Åh, så deilig det er med sol og varme! Det blir så mye lettere å finne antrekk og mulighetene blir så mange flere når man ikke trenger å ta hensyn til en stor, varm jakke som må over det hele. Jeg liker våren jeg altså, og kan virkelig ikke vente til sommeren kommer. Håper virkelig dette er starten på veien mot sommeren og at det ikke blir bikkjekaldt igjen sånn som det har gjort så altfor mange ganger nå.

I dag innså jeg forresten at jeg har utrolig mye å gjøre denne uka. Det er så mange ting som må ordnes og fikset at jeg blir nesten litt matt av tanken på det, men jeg kommer meg nok igjennom det. Neste uke er helt åpen så det er bare å få det unnagjort. Haha, i går sovna jeg i tre timer på sofaen siden jeg var så sliten. Blir nok en tidlig kveld i dag også, forhåpentligvis. Om ikke lenge skal jeg opp en tur på Tou Scene å hjelpe til å rigge til en utstilling som en av lærerne mine skal ha. Den åpner på fredag så det er bare å komme og se. Tou Scene, fredag 04.04.13 klokka 19:00! Du finner mer informasjon om utstillingen HER!

Synes om dagens antrekk?

 

Vest og bukse: Gina Tricot // Genser: Cubus // Sko: Converse // Øredobber: Husker ikke

- Aversano

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Aversano

Aversano

22, Mandal

På bloggen min kan du lese om meg, hva jeg gjør og hva jeg interesserer meg for. I korte trekk: mote, sminke, hund, fotografi og annet dill dall. Alle bildene på bloggen er produsert av meg. Venligst ta kontakt på epost hvis du ønsker å bruke bildene eller, det skulle være noe annet. Epost: aversanoblogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits