Gratulerer med dagen, Ariel!

I dag har den vakkre Ariel bursdag. Hele 21år gammel blir hun. De fleste kjenner kanskje Ariel fra Paradise Hotel, men jeg har kjent henne noe lengre enn det. Vi gikk på videregående sammen, men det var nok det siste året som vi ble aller best kjent. Russetiden var en herlig tid og vi hadde det utrolig moro sammen. Good times, good times! Blir så glad inni meg når jeg tenker tilbake på det. Taco-nach var en ting vi fant på da alle andre ikke gadd å feste mer, og det var en uforglemmelig kveld. Gleder meg masse til å treffe deg igjen i Mandal om noen helger til, Ariel! Da blir det party all night long!

Jeg har også tatt endel bilder av Ariel som noen av dere kanskje har sett før. Det mest kjente er kanskje det med jeans-skjorta på. Omtrent hver gang jeg logger inn på Facebook har noen kommentert ett eller annet på det. Mye smårips som kommenterer usaklige ting, men det er vel sånn man må regne med når man er kjendis. Ariel altså, ikke meg.

Men tilbake til bursdagsbarnet; gratulerer så mye med dagen, Ariel! Jeg håper du får en fantastisk dag og feiring! Skulle gjerne vært der å feiret sammen med deg. Vi får ta det igjen i Mandal!

- Aversano

2 kommentarer

Kristine

03.04.2013 kl.18:50

PENE BILDER AV DERE SØTA :-)

Aversano

04.04.2013 kl.15:16

Kristine: Takk!

Skriv en ny kommentar

Aversano

Aversano

22, Mandal

På bloggen min kan du lese om meg, hva jeg gjør og hva jeg interesserer meg for. I korte trekk: mote, sminke, hund, fotografi og annet dill dall. Alle bildene på bloggen er produsert av meg. Venligst ta kontakt på epost hvis du ønsker å bruke bildene eller, det skulle være noe annet. Epost: aversanoblogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits