Antrekk 04.04.13

Stresse, stresse, stresse... Dette er den store stresse-dagen hvis ikke det var tydlig nok illustrert med de tre første ordene her. Neida, eller jo, eller ja, nei, uff... Jeg går litt i surr oppe i hodet mitt rett og slett. Heldigvis har jeg skrevet ned alt jeg skal rekke, så det er et stystem. Av og til må man bare sortere tankene litt. Heldigvis har jeg en god lomme med tid på planen min akkurat nå så jeg rekker å få spist noe før det bærer ut på tokt. I dag skal jeg rett og slett på sightsing i Stavanger. Ikke som turist, men som student på jakt etter ny leilighet. Hele to visninger på samme dag. Tror nok det blir en sen kveld i dag, og ingen trening, men det får bare være. Må nok ta igjen litt trening på lørdag. Det er den eneste dagen jeg ikke har planlagt noe annet enn på kvelden. Får trene ekstra godt da siden jeg går glipp av tre dager jeg kunne trent på.

Ellers vil jeg bare si at jeg nyter været her i Stavanger nå. Man kan jo nesten ikke gjøre annet. Uheldigvis er det meldt snø på lørdag igjen! For noe dritt! Var sikkert på vi var ferdig med dette snøværet nå, men så feil kan man altså ta. Håper det ikke legger seg eller noe slikt. 

Det var litt facinerende å ha antrekk-shoot med meg selv i dag, for jeg fant skatter. I vannet rett der jeg tok bilder lå det masse kamskjell. Riktig nok var de åpnet, men de er jo litt facinerende i formen sin og sånn. Det har sikkert en sammenheng med at det holder til en dykkerklubb rett der jeg tok bilder. Så det er nok ikke kamskjell der til vanlig, men det var rart å se dem i sjøen, har bare sett dem i fiskedisken før.

Synes om dagens antrekk?
Skjorte, bukse og hals: Gina Tricot // Solbriller: Bik Bok // Sko: Converse // Øredobber og armbånd: Gina Tricot og Cubus

- Aversano

2 kommentarer

Renate

04.04.2013 kl.15:59

Pent antrekk :)

Aversano

04.04.2013 kl.21:48

Renate: Takk!

Skriv en ny kommentar

Aversano

Aversano

22, Mandal

På bloggen min kan du lese om meg, hva jeg gjør og hva jeg interesserer meg for. I korte trekk: mote, sminke, hund, fotografi og annet dill dall. Alle bildene på bloggen er produsert av meg. Venligst ta kontakt på epost hvis du ønsker å bruke bildene eller, det skulle være noe annet. Epost: aversanoblogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits