Gratulerer med dagen. Vild!

Jeg nevnte tidligere denne uka at april er den store bursdagsmåneden, og det har dere kanskje merket her på bloggen. Nummer tre denne måneden som må gratuleres er min gode venninne Vild. Vild og jeg ble kjent på i slutten av barneskole-årene da vi møttes i bursdagen til Thea og Marie. Jeg husker jeg syntes Vild var veldig pen, men at hun gjorde mange rare ansiktsutrykk når hun så på film. Det var mye morsommere å se på henne enn på filmen!

På ungdomsskolen ble vi bare bedre og bedre kjent, og jeg betrakter henne fremdeles som en av mine beste venninner! Vi har opplevd mye sammen, og jeg håper vi kommer til å oppleve mye mer. En dag må jeg få dratt stumpen min til Bergen å besøkt henne!

Gratulerer så masse med 21års dagen, kjære Vild! Jeg savner deg og gleder meg masse til neste gang vi ses!- Aversano

3 kommentarer

Vild Katrine Sætre

05.04.2013 kl.13:46

Ååå så koselig! Tusen takk søte deg<3 Kom til bergen snart!

Dids

05.04.2013 kl.18:41

Enig med Vild! Kom til Bergen snart :D

Gratulerer med dagen Vild.

Marie

21.04.2013 kl.18:12

Så koselig! :):):)

Skriv en ny kommentar

Aversano

Aversano

22, Mandal

På bloggen min kan du lese om meg, hva jeg gjør og hva jeg interesserer meg for. I korte trekk: mote, sminke, hund, fotografi og annet dill dall. Alle bildene på bloggen er produsert av meg. Venligst ta kontakt på epost hvis du ønsker å bruke bildene eller, det skulle være noe annet. Epost: aversanoblogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits