Oppdatering fra valpene - 1 uke

Beklager at det ikke er kommet noe innlegg før nå, men jeg har rett og slett vært på fotoshoot helt til nå. Det tok endel timer å få tatt alle bildene, men det gjør ikke noe, det var bare moro! Jeg føler meg fornøyd med bildene også, så det er enda flottere!

Nå er valpene til Sassy blitt litt over en uke, og de begynner å ta form. De har blitt skikkelig tjukke og gode denne uka som har vært, og det er bra! Hvis ikke jeg tar helt feil kommer de til å begynne å åpne øynene snart, om ikke allerede? Jeg er ikke helt sikker på om de har kommet så langt enda.

Det er så moro å logge inn på Facebook å se at det ligger et bilde av Sassy å venter på meg, og alle de fine kommentarene til folk. Så det er ikke bare meg som synes de er søte og fine. Moro å se Sassy igjen også, begynner å bli en stund siden. Hun ser litt trist ut på bildet, men jeg er helt sikker på at hun har det fint der hun er. Hun er veldig flink med valpene sine, så hun er en god mor selvom hun enda ikke har fylt 2år. Flinkeste jenta mi!

Var ikke valpene søte?

- Aversano

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Aversano

Aversano

22, Mandal

På bloggen min kan du lese om meg, hva jeg gjør og hva jeg interesserer meg for. I korte trekk: mote, sminke, hund, fotografi og annet dill dall. Alle bildene på bloggen er produsert av meg. Venligst ta kontakt på epost hvis du ønsker å bruke bildene eller, det skulle være noe annet. Epost: aversanoblogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits