Noen bilder fra kulissene

Som jeg nevnte i innleggene før her har jeg vært på fotoshoot i hele dag. Plassen for shooten var Forus Travpark hvor jeg skulle ta bilder av Oda som driver med denne idretten. Hun driver både med monté-løp og trav. Jeg hadde aldri sett monté-løp før, så det var moro å se for første gang i dag. 

Det var et fantastisk fint lys på banen i dag, det var liksom ikke sånn standard gult som det ofte er i solnedgangen, men mer lakserosa faktisk! Det var sinnsykt fint, og jeg fikk utnyttet det litt også, så det var jo toppers! Det ble litt venting mellom settene siden Oda tross alt var der for å konkurrere, så da så jeg og Joachim på de forskjellige løpene som gikk. Det er noen kraftige dyr som spurter over banen der!

Hva har du gjort i dag?


Hehe, denne hesten var litt morsom siden den løp med tunga ute.


Hesten til Oda, Huldre Klaff, som kom på 4.plass under dagens løp.


Foto: Joachim Steinbru


Foto: Joachim Steinbru

- Aversano

Én kommentar

Hei,hei:-)titter bare innom:-)kom gjerne og hils på meg og bloggen min:-)

Skriv en ny kommentar

Aversano

Aversano

22, Mandal

På bloggen min kan du lese om meg, hva jeg gjør og hva jeg interesserer meg for. I korte trekk: mote, sminke, hund, fotografi og annet dill dall. Alle bildene på bloggen er produsert av meg. Venligst ta kontakt på epost hvis du ønsker å bruke bildene eller, det skulle være noe annet. Epost: aversanoblogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits