Sebamed hudpleieprodukter

I sammarbeid med Tampons For Free fikk jeg for en liten uke siden tilsendt noen produkter fra Sebamed som jeg skulle teste ut. Nå har det ikke gått så lang tid enda, men jeg har begynt å kjenne virkningen av de forskjellige produktene allerede. I hovedsak er det Sebameds nye dusj gele med duft av granateple som står sentralt i denne testen, men jeg bestemte meg for å teste alle produktene de sendte meg.

Jeg har alltid visst at Sebamed har eksistert, men aldri vurdert det fordi jeg ikke har hatt interresse for produktene. Jeg tror mye av grunne til dette er fordi pakningene ser så utrolig kjedelige ut! Det minner meg om sykehusprodukter, og det er hvert fall ikke jeg spesielt interressert i. Men nå har jeg lært at man ikke skal dømme boken på omslaget! Dette er virkelig produkter som holder det de lover, og det er kanskje derfor de kun selges på apotek.

DENNE MÅNEDEN FRA TAMPONS FOR FREE:

Vi kan begynne med denne månedens utsendelse fra Tampons For Free. Tampons for Free er en organisasjon som sender gratis tamponger hjem i posten til deg en gang i måneden. Denne gangen fikk man også med en liten prøve på Sebameds dusjolje. Og alt dette er 100% gratis! Hvis du også vil ha gratis tamponger sendt hjem til deg i posten kan du melde deg inn HER!

SEBAMED SHOWER GEL WITH POMEGRANATE:


Denne dusj geleen lukter kjempe godt! Det er det første som må bli sagt. Nam nam nam, jeg vil bare spise den opp! I tillegg til at den lukter kjempe godt frisker den også opp huden og tilfører den fuktighet. Jeg har vanligvis ganske tør hud på beina, men etter å ha brukt denne den siste uka har jeg virkelig begynt å kjenne en forskjell. Når jeg kommer ut av dusjen nå føles ikke huden lengre stram og tørr, men heller myk og deilig. Det er nesten sånn at jeg ikke trenger å bruke fuktighetskrem etterpå! Så denne anbefales virkelig!

ANDRE PRODUKTER FRA SEBAMED:I tillegg til dusj geleen fikk jeg også en søt liten plastlomme med forskjellige vareprøver oppi. For Sebamed har mange forskjellige produkter til alle typer hud og for alle aldre. I pakken fikk jeg prøver på Sebamed Hand & Nail Cream, Sebamed Liquid Face & Body Wash, Sebamed Olive Face & Body Wash og ikke minst Sebamed Shower Oil. Jeg har testet alle, og tenkte å skrive noen få ord om alle fire.

Sebamed Hand & Nail Cream: Denne kremen kommer nok dessverre til å gå rett i søpla. For det første så reagerte jeg på den, så jeg kan ikke bruke den, og for det andre luker den ikke spesielt godt. Den gir hendene dine fuktighet, så det er bra, men når jeg endte opp med eksem av den er den nok ikke noe for meg. 

Sebamed Liquid Face & Body Wash: Denne var heller ingen slager. Den lukter ikke spesielt godt og den gjør ikke så veldig mye mer enn å vaske ansiktet ditt. Jeg fikk nesten tørrere hud av å bruke denne...

Sebamed Olive Face & Body Wash: Nå snakker vi! Denne lukter litt manndig, men den etterlater huden du silkemyk og fuktig. I tillegg forsvant mange av mine urenheter etter å ha brukt denne. Det skjedde nesten med en gang! Åh, den er så herlig! Denne anbefaler jeg absolutt!

Sebamed Showe Oil: Denne lukter ikke så mye, men det lille den lukter er veldig godt. Denne også gir deg god og myk hud, men så er det jo en olje så det er kanskje ikke så rart? Men alt i alt et godt produkt.Sånn! Da var alle produktene vurdert og skrevet om. Det ble et litt langt innlegg, men for å anmelde alle disse produktene må det nesten bli sånn. Alle erfaringene er kun basert på mine, de kan selvfølgelig variere fra person til person, og alle har forskjellig hudtype så om noe ikke virket på min hud, kan den godt virke på din. Sebamed kan som sagt kun kjøpes på apotek. Håper dere likte innlegget!

Har du testet ut noen av produktene til Sebamed?

- Aversano

//sponset produkt, 100% ærlige meninger

Én kommentar

Celine

11.04.2013 kl.21:08

ojj hørtes bra ut!:D har ikke prøvd dem ut:/

Skriv en ny kommentar

Aversano

Aversano

22, Mandal

På bloggen min kan du lese om meg, hva jeg gjør og hva jeg interesserer meg for. I korte trekk: mote, sminke, hund, fotografi og annet dill dall. Alle bildene på bloggen er produsert av meg. Venligst ta kontakt på epost hvis du ønsker å bruke bildene eller, det skulle være noe annet. Epost: aversanoblogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits