The keys to my new place

I slutten av april skal jeg flytte fra denne lille søte kåken som jeg bor i nå, og inn i et bofellesskap. Det er jo ingen hemlighet at jeg til nå har bodd i en overpriset hybel i sentrum av Stavanger, så da var det på tide å finne et nytt og rimligere alternativ. Og nå har jeg altså funnet det og skal flytte dit om ikke så altfor lenge til. I går var jeg der for å skrive under på kontrakten og hente nøkklene, så nå er jeg offesielt leietaker av et rom i det lille fellesskapet. Blir spennende å se hvordan det er å bo sammen med andre som jeg ikke kjenner, men jeg tror nok det skal gå fint! Nå har jeg bare møtt hun ene jeg skal bo med og hun virket veldig grei, så det er jo bra. Hun kan bare engelsk så fremover blir det en to-språklig hverdag for min del. Jeg kommer jo til å bli helt rå i engelsk etter dette!

Selvom det er trist å måtte flytte fra der jeg bor nå, ettersom jeg trives så godt her, tror jeg at jeg kommer til å ha det vel så bra i det nye stedet. Det er mye nærmere turområder så jeg kan gå lange turer med Sassy, det ligger i en mer utviklet del av Stavanger, og det er billigere. Jeg gleder meg, jeg!

Har du flyttet mye?- Aversano

3 kommentarer

Silje

12.04.2013 kl.12:52

herlig!!

Linn - Hund, foto og hverdag

12.04.2013 kl.14:22

Lykke til med flyttingen =)

Nja, ikke så mye. 2-4 ganger, haha. Kommer litt ann på hvordan man ser på det :p

Aversano

12.04.2013 kl.17:44

Linn: Takk! Hehe, flytting er jo endel av livert så det blir noen ganger ettersom tiden går :)

Skriv en ny kommentar

Aversano

Aversano

22, Mandal

På bloggen min kan du lese om meg, hva jeg gjør og hva jeg interesserer meg for. I korte trekk: mote, sminke, hund, fotografi og annet dill dall. Alle bildene på bloggen er produsert av meg. Venligst ta kontakt på epost hvis du ønsker å bruke bildene eller, det skulle være noe annet. Epost: aversanoblogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits