Klar for fredagskos!

Endelig er alle dagens gjøremål ferdig gjennomført og jeg kan dumpe ned i sofaen og bare kose meg resten av kvelden. I dag har jeg brukt mye tid bak kamera, først for å ta bilder av leiligheten siden den skal ut på finn.no å leies ut videre til en heldig person, og så tok jeg bilder av Thomas og noen av de han jobber med. Kvelden blir nok ikke helt arbeidsfri ettersom jeg nå må redigere disse bildene, men jeg ser på det som den avslappende delen av det å være fotograf. Jeg kan bruke så lang tid jeg vil, ta pauser når jeg vil og jeg kan gjøre hva jeg vil mens jeg gjør det. Se på TV, høre på musikk, spise, drikke(kanskje ikke så lurt ettersom synet til slutt blir svakere...) og hva nå enn annet jeg kunne finne på.

I kveld kommer Idol, Nytt på Nytt og Senkveld til å stå på skjermen mens jeg redigerer bildene mine. Kjekt med litt bakgrunnslyd, og siden jeg er jente klarer jeg faktisk å få med meg hva som skjer på skjerme selvom det ikke er den som har hovedfokuset. Jeg gleder meg jeg! Nå er det tid for taco og ikke minst min gode venn Max som er kommet på besøk, hehe. Pepsi Max er det beste!

Hva skal du gjøre for noe koselig i kveld?
- Aversano

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Aversano

Aversano

22, Mandal

På bloggen min kan du lese om meg, hva jeg gjør og hva jeg interesserer meg for. I korte trekk: mote, sminke, hund, fotografi og annet dill dall. Alle bildene på bloggen er produsert av meg. Venligst ta kontakt på epost hvis du ønsker å bruke bildene eller, det skulle være noe annet. Epost: aversanoblogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits