Valpene har åpnet øynene

For noen dager siden fikk jeg tilsendt dette bildet av valpene med åne øyner. Herregud så søte de er! De kommer til å bli noen rampeunger alle sammen, det er jeg nesten sikker på. Hvert fall med den raketten av ei mor de har. Haha! Det er helt utrolig hvor mye de har utviklet seg bare på de få dagene de har vært til i denne verden. Gleder meg til de begynner å bevege seg og utforske litt. Nå er det vel helts mat og soving som står i hodet på dem, men det er jo bra også. De er så tjukke og gode at man kan nesten ikke gjøre annet enn å synes de er nusselige. Også har de så morsomme navn! Jeg synes Truls kler navnet sitt veldig godt, han ser ut som en Truls. Litt sånn rar og skrullete. Blir spennende å se hvordan personligheten hans og de andres blir. Jeg tror jeg liker Salza best, hun ser ut som en luring. Litt  sånn som Sassy, hehe. Åh, det blir så spennende fremover!

Jeg skal selvfølgelg holde dere oppdatert så godt jeg kan. Når det skjer noe nytt eller jeg får et nytt bilde, tar det ikke lange tiden før det er på bloggen. Se så søte!

Er de ikke søte?- Aversano

Én kommentar

Elise kommenterer tilbake

14.04.2013 kl.17:33

Jo helt utrolig søte!

Skriv en ny kommentar

Aversano

Aversano

22, Mandal

På bloggen min kan du lese om meg, hva jeg gjør og hva jeg interesserer meg for. I korte trekk: mote, sminke, hund, fotografi og annet dill dall. Alle bildene på bloggen er produsert av meg. Venligst ta kontakt på epost hvis du ønsker å bruke bildene eller, det skulle være noe annet. Epost: aversanoblogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits