Antrekk 15.04.13

Se det ja! Da var vi i gang med nok en dag med blogginnlegg. Da jeg kom hjem fra skolen hadde jeg faktisk ikke lyst til å blogge. Det er så grått og trist her i dag at man kan nesten ikke bli noe annet enn deprimert og demotivert av det. I tillegg var jeg super trøtt da jeg våknet i dag. Jeg satt oppe å se på Coyote Ugly på FEM i går kveld, så det ble ganske så seint. Tror klokka ble nærmere 2! No good! Så antrekket mitt i dag reflekterer litt dagsformen. Slapt, trøtt og kjedelig.

Det eneste som piffer det opp er vel de fancy neglene mine. Dessverre gikk den ene nettopp i stykker. Jeg har nemlig vært en tur i byen for å kjøpe litt nødvendigheter. Jeg har jo levd på et minimalt budsjett den siste måneden, så da jeg endelig fikk litt penger var det bare å få satt i gang med innkjøp. Jeg skulle egentlig bare ha noen få ting, men så var det plutselig salg på Gina Tricot så da ble det litt til. Tenkte jeg skulle vise dere innkjøpene i morgen siden det ikke er lys nok til å ta bilder akkurat nå. Gleder meg sånn til å bruke de nye tingene mine!

Hva har du gjort i dag? Likte du antrekket?
Energien er på topp i dag som dere ser, haha!

Genser: Bik Bok // Leggings: H&M // Sko: Bianco

- Aversano

Én kommentar

Elise Johanne

15.04.2013 kl.19:48

så fint! og så utrolig pen du er!

Skriv en ny kommentar

Aversano

Aversano

22, Mandal

På bloggen min kan du lese om meg, hva jeg gjør og hva jeg interesserer meg for. I korte trekk: mote, sminke, hund, fotografi og annet dill dall. Alle bildene på bloggen er produsert av meg. Venligst ta kontakt på epost hvis du ønsker å bruke bildene eller, det skulle være noe annet. Epost: aversanoblogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits