Oppdatering fra valpene - 2,5 uker

Da har valpene alt blitt 2,5 uker gamle, tiden flyr jo avsted! Det er helt utrolig hvor mye de har vokst og utviklet seg på de to små ukene. Jeg blir helt overrasket hver gang det kommer et bilde av dem. Nå ser det også ut som de har begynt å bevege seg litt å begynt å utforske, så det er jo også ganske spennende. De kommer nok til å bli noen søte energibomber når de blir eldre. Hvert fall med tanke på energinivået på mora. Sassy kommer neppe til å bli en rolig hund noen gang, haha. Full fres hele døgnet.

Det er kanskje ikke så lett å se hvem som er hvem av valpene, men hvis du ser lengre nede på bloggen ligger det et bilde av hvem som er hvem. Hvis du ikke gidder det, så skal jeg prøve å forklare. På bildet rett under her ser vi alle fire valpene. Bakers til venstre med svarte tegninger har vi Fay, bakerst til høyre med brune og svarte tegninger er Salza, under henne har vi Truls med sine sorte tegninger, og sist, men ikke minst har vi Trine helt unders. Stakkars, hun ser nesten litt klemt ut.

Er de ikke fine, og ikke minst blitt store?


Søte Salza!


Fay, Truls, Salza og Trine.

- Aversano

Én kommentar

Renate Maestro

16.04.2013 kl.17:50

Søteste!

Skriv en ny kommentar

Aversano

Aversano

22, Mandal

På bloggen min kan du lese om meg, hva jeg gjør og hva jeg interesserer meg for. I korte trekk: mote, sminke, hund, fotografi og annet dill dall. Alle bildene på bloggen er produsert av meg. Venligst ta kontakt på epost hvis du ønsker å bruke bildene eller, det skulle være noe annet. Epost: aversanoblogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits