Foto: Ottar Stangeland

På mandag hadde vi undervisning av Natt og Dag redaktør Erik Sæter-Jørgensen Han lærte oss om hvordan det var å skulle ta portretter av ukjente og kjente mennesker som hadde dårlig tid, men likevel klare å få frem personligheten deres. I tillegg skulle vi få et innblikk i hvordan det er når man må innfri alle de bisarre ønskene til kjendisene. I den anledning fikk vi uventet besøk av vokalisten i Deathbarrel, Ottar Stangeland.

Vi fikk fun 10 minutter hver på å rigge lys og fotografere minst to bilder som kunne brukes i Natt & Dag. Et til forsiden og et til å ha inni bladet. Og i tillegg til dette skulle de helst også være ganske forsjellige. Jeg ønsket å ha litt anderledes lys enn alle de andre i klassen, så jeg plasserte en spott bak han. I tillegg ville jeg vise fram tattoveringen som han hadde i bakhode. Det fikk jeg forøvrig også pluss for siden ingen andre gjorde noe som liknet. Jeg er ganske fornøyd med bakhode-bildet, men ikke så veldig fornøyd med profilbildet. Men men, sånn gikk nå det. Jeg leverte hvertfall.

Hva synes du om bildene?


- Aversano

2 kommentarer

Anna Lollipop ☮

18.04.2013 kl.22:22

Åh, det hørtes ut som et spennende opplegg :O Kjente jeg ble misunnelig ^.^

Aversano

19.04.2013 kl.00:08

Anna Lollipop: Hehe, det var veldig spennende og lærerikt!

Skriv en ny kommentar

Aversano

Aversano

22, Mandal

På bloggen min kan du lese om meg, hva jeg gjør og hva jeg interesserer meg for. I korte trekk: mote, sminke, hund, fotografi og annet dill dall. Alle bildene på bloggen er produsert av meg. Venligst ta kontakt på epost hvis du ønsker å bruke bildene eller, det skulle være noe annet. Epost: aversanoblogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits