Antrekk 19.04.13

Ja, da var jeg kommet meg hjem fra skolen, fått tatt noen bilder av dagens antrekk og nå bærer det avsted ut døra igjen. Denne helgen skal jeg nemlig ned til Mandal for å ha det skøy. Jeg skal henge med mamma i kveld og feire litt bursdagen hennes i morgen, jeg skal på lunsj med Anette, feste med Ariel og ha fotoshoot med søte Sandra på søndag. Med andre ord en hektisk helg, men jeg har troa på at den skal gå opp. Jeg er utrolig glad for at Thomas skal kjøre nedover og at jeg ikke skal ta buss, for jeg har med meg masse fotoutstyr. En hel koffert bare med blitzer og en bag i tillegg. Det skal ikke være lettvektig å være fotograf på flyttefot. Hva er det jeg har begitt meg ut på? Hehe, neida, det er jo bare moro!

Jeg har egentlig ikke så mye mer å skrive, jeg har heller ikke så mye mer tid til å skrive noe, men jeg kan jo nevne at jeg har fått nye Jeffrey Campbell sko. Dere ser de i antrekket under, men det kommer et ordentlig innlegg på de også!

Synes om dagens antrekk?
Solbriller: Ebay // Genser og øredobber: Cubus // Vest: ONLY // Bukse: Gina Tricot // Sko: Jeffrey Campbell

- Aversano

2 kommentarer

M a l i n

19.04.2013 kl.15:56

fint antrekk!! Jeg har linkerunde på bloggen, trekker en vinner i kveld. Har du lyst til å være med før det er forseint? Klikk deg inn på bloggen min og legg igjen en kommentar der det står at du er med :) Digger bloggen din, du er ubeskrivelig fin <3!!!

Aversano

19.04.2013 kl.23:58

M a l i n: Så koselig kommentar. Takk!

Skriv en ny kommentar

Aversano

Aversano

22, Mandal

På bloggen min kan du lese om meg, hva jeg gjør og hva jeg interesserer meg for. I korte trekk: mote, sminke, hund, fotografi og annet dill dall. Alle bildene på bloggen er produsert av meg. Venligst ta kontakt på epost hvis du ønsker å bruke bildene eller, det skulle være noe annet. Epost: aversanoblogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits