Pause

Som dere sikkert har skjønt har jeg tatt meg en aldri så liten blogg-pause. Jeg har vært utrolig travel med både flytting og skole i det siste, så det har ikke vært tid til bloggen. Jeg kommer nok til å fortsette pausen min litt lengre ettersom jeg har masse å gjøre. Jeg har en haug av photoshoots som jeg enda ikke har begynt å redigere på, pluss at jeg holder på med reklamefilminnspilling på skolen. Det er tar på å være travel student!

Når neste gang dere hører fra meg er, vet jeg ikke enda, men jeg kommer nok tilbake igjen en gang! Jeg må bare prioritere litt andre ting først.

Ha en fortsatt fin kveld også blogges vi en gang ute i mai!

- Aversano

3 kommentarer

Mari

06.05.2013 kl.18:28

Hei! Jeg har et spørsmål! Du pleier jo å være dommer på klubbmesterskapet i Mandal! Ikke sant? Jeg bare lurte på om du skulle det i år og altså 2 juli? :) fint om å få svar litt fort! :)

Aversano

06.05.2013 kl.20:08

Mari: Hei Mari!
Det vet jeg faktisk ikke. Kanskje, kanskje ikke?

Mari

06.05.2013 kl.21:51

Ok! :)

Skriv en ny kommentar

Aversano

Aversano

22, Mandal

På bloggen min kan du lese om meg, hva jeg gjør og hva jeg interesserer meg for. I korte trekk: mote, sminke, hund, fotografi og annet dill dall. Alle bildene på bloggen er produsert av meg. Venligst ta kontakt på epost hvis du ønsker å bruke bildene eller, det skulle være noe annet. Epost: aversanoblogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits